by taner__filmciks.blogspot.com

FRiNGE 4.Sezon -Tüm Bölümler-





Bir bilimkurgu dizisidir. Dizinin yapımcıları J. J. Abrams, Alex Kurtzman ve Roberto Orci’dir. İlk olarak ABD’de 9 Eylül 2008 tarihinde yayımlanmıştır. FBI’nin dünya çapında gerçekleşen bir dizi açıklanamayan ve sıradışı olayları inceleyen, Boston, Massachusetts bazlı özel bir biriminin ve bu birimde görevli kişilerin başından geçenleri konu alır.

1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm 4.Bölüm 5.Bölüm 6.Bölüm 7.Bölüm 8.Bölüm 9.Bölüm 10.Bölüm 11.Bölüm 12.Bölüm 13.Bölüm 14.Bölüm 15.Bölüm 16.Bölüm 17.Bölüm 18.Bölüm 19.Bölüm 20.Bölüm 21.Bölüm 22.Bölüm

Anna Torv - Olivia Dunham (Birinci sezondan beri devam ediyor.), FBI’da özel ajan ve Fringe Bölümü’nde çalışıyor.

Joshua Jackson - Peter Bishop (Birinci sezondan beri devam ediyor.), MIT’ye yasadışı olarak girmiştir ve zekasıyla her şeyi kolayca kavrama yeteneğine sahiptir. Bu sayede olayların çözümlemesinde oldukça yardımcıdır ve babasıyla birlikte Fringe Bölümü’nde danışman olarak çalışmaktadır.
John Noble - Walter Bishop (Birinci sezondan beri devam ediyor.), çılgın bilim adamı ve Fringe Bölümü’nde danışmandır. Üstün zekası ve yaratıcılığıyla olayları bilimsel olarak açıklamaya çalışır.
Lance Reddick - Phillip Broyles (Birinci sezondan beri devam ediyor.), Fringe Bölümü’nün FBI komutasındaki en üst zincir halkasıdır.
Jasika Nicole - Astrid Farnsworth (Birinci sezondan beri devam ediyor.), Olivia ve Walter’ın asistanıdır.
Blair Brown - NinaSharp (Birinci sezondan beri devam ediyor.), Walter’ın eski ortağı William Bell’in şirketinde CEO’dur ve olayların çözülmesinde ekibe gerekli yardımı sağlar.
Leonard Nimoy - William Bell (Birinci, ikinci ve üçüncü sezon), Walter’ın eski laboratuvar ortağı ve Massive Dynamic’in kurucusudur.
Michael Cerveris - The Observer (Mr. Gemini) (Birinci sezondan beri devam ediyor.), zamanda yolculuk yapabilen esrarengiz bir gruba üyedir.
Kevin Corrigan - Sam Weiss (İkinci sezondan beri devam ediyor.), Olivia’nın amatör psikoloğu ve Bowling salonu işleticisidir.
Ryan McDonald - Brandon (İkinci sezondan beri devam ediyor.), Massive Dynamic’de bilimadamıdır.
Kirk Acevedo - Charlie Francis (Birinci ve ikinci sezon), Olivia’nın yakın arkadaşı ve FBI’da özel ajandır.

Mark Valley - John Scott (Birinci sezon), Olivia’nın eski sevgilisi ve gizli ajandır.
Share this article :

Yorum Gönder